Corpsus Juris

 Corpsus Juris 

Corpsus Juris ser stadig etter nye medlemmer! Er du jusstudent (eller student ved fakultetet eller universitetet, eller bare interessert i å henge med oss) og spiller et instrument, eller har lyst til å lære deg å spille et instrument, er du velkommen til oss!

Vi øver hver fredag fra kl. 17-19, og etterpå er det fest. Vi tar ulike spilleoppdrag gjennom året, i alt fra bryllup og pride-paraden til firmafester og jubileer. På 17. mai spiller vi for flere hundre mennesker på Universitetsplassen, og noen ganger dukker det opp en kanon. 


Foruten øvelser og spilleoppdrag, har Corpsus også mange andre aktiviteter gjennom året. Vi har blant annet egen hytte i Nordmarka, reiser på utenlandsturer og setter sammen band og spiller coverlåter fra ulike sjangre, tiår eller mer eller mindre samfunnsaktuelle emner. Det sosiale samholder i orkesteret er sterkt, på tvers av avdelinger og aldre. Det er ikke uvanlig at tidligere medlemmer stikker innom, for eksempel når vi har ball i starten av november hvert år. 


Ta kontakt med et av våre styremedlemmer hvis du har noen spørsmål, eller kom innom på en øvelse. Vi har åpen øvelse for alle som er nysgjerrige på oss i starten av hvert semester, men det er bare å ta kontakt eller stikke innom på en øvelse også utenom dette!  Vi har instrumenter til utlån! 


Bli med og finn ut av meningen bak vårt motto "Fyll skaper tillit!"


NB: Vi innser at det er i overkant av tillatt antall utropstegn på denne siden. Vi er veldig entusiastiske for å verve nye medlemmer!!